Telecommunications and services

Worldmeeting, prestaties versneller, besparingen generator

Een organisatie in expertise centra voor meer bevoegheden, advies en toegevoegde waarde, voor relevant oplossingen aangepast aan uw behoeften en voor een betere productiviteit.

Al onze oplossingen zijn eenvoudig, gebruikersvriendelijk, gegarandeerd voor de toekomst, economisch en evolutief.
Partager sur Facebook Partager sur Twitter Imprimer Envoyer  un ami Enregistrer en PDF

Bedrijf

World Meeting BVBA werd in 2006 gecreerd.

World Meeting is uit specialisten van de elektronische communicatie telecom en van IT samengesteld die hebben 10 tot 25 laatste jaren op dit gebied vanuit een technisch of commercieel standpunt gewerkt Hun ervaring geeft hun een goede visie van de behoefte van de klant en de wens om er een aangepast antwoord te geven.

Wij zijn gespecialiseerd voor meerdere jaren in de veilige levering van documenten. Deze specialisatie wordt weerspiegeld door de huidige high-performance oplossingen voor de dematerialisatie van documenten en met name elektronische facturatie.

WorldMeeting is een bekwaam betrouwbare partner en op de Belgische en Luxemburgse markt van de werktuigen en afstandsmedewerkingsdiensten.

WorldMeeting stelt zijn bevoegdheden uw ter beschikking op het niveau van het advies, van de verkoop en het installatie van conferencing oplossingen.

Dank zij onze know-how, kunnen wij  de oplossingen aan alle behoeften aan werk in samenwerkingsverband van alle ondernemingen en besturen brengen

Het doel van WorldMeeting is aan elk van zijn klanten een dienst van uitzonderlijke kwaliteit en een voortreffelijke terugkeer op investering aan te brengensprl WorldMeeting bvba

SIEGE-ZETEL
Zeenstraat 213
1933 Sterrebeek
TEL : + 32 495 50 68 99
FAX : + 32 2 686 01 44

Luxembourg
111,route d'Arlon
L-8099 Strassen
TEL : + 352 621 459 405

php@worldmeeting.be